Productie en plaatsing van metalen TRAPPEN, stalen HEKWERK EN POORTEN,
stalen RAMEN EN DEUREN, en uniek SMEEDWERK.

 

Metalen trappen in alle maten en vormen

Buiten- of binnenruimte?  Veel of weinig plaats?  Draagmuur of open ruimte?  Bouwsmederij Peter Feys past uw metalen trap aan de omstandigheden en de bouwstijl van uw woning aan.  Zodat uw metalen trap een elegante blikvanger wordt.  Welke metalen trap past in uw ruimte?
  • spiltrap of draaitrap
  • bloktrap of gesloten trap
  • zwevende trap of open trap
  • buitentrap of vluchttrap/brandladder
  • loopvloer

Metalen trap in staal, aluminium of inox

Staal is budgetvriendelijk, fijn in afwerking en geschikt voor binnen en buiten.  U kiest voor een brute naturel-look of een laagje poederlak in uw favoriete RAL-kleur.  Inox of roestvrije staal biedt dezelfde voordelen als staal, maar heeft altijd een naturelle uitstraling en verkleurt of verroest niet.  Aluminium creëert een ultrastrakke, luxueuze afwerking en is populair voor trapleuningen.

Metalen trappen met hout, glas of natuursteen

De basis of het frame van uw metalen designtrap bestaat uit metaal.  Maar het afwerkingsmateriaal voor uw metalen structuur kiest u: metaal, hout, glas of natuursteen.  Een metalen trap met treden in natuursteen?  Een metalen trap met warme houten hadgrepen?  Of een metalen trap met ingebouwde LED-verlichting?  Alles kan!  Maak nu een afspraak met Bouwsmederij Peter Feys voor uw trap.